Slager Bert beste uit provincie

De ambachtelijke slager uit Gelderland genomineerd voor de titel 'Held van de Smaak 2013'
Slager Bert beste uit provincie

Genomineerd voor 'Held van de Smaak 2013'
Het was slager Bert Schreibelt uit Gelderland gelukt om zich te kwalificeren voor de titel 'Held van de smaak 2013'. Deze competitie was onderdeel van De Week van de Smaak. Dit is de lekkerste week van het jaar, met honderden smaakactiviteiten door het hele land.

Trots
Dit jaar draaide alles om de worst. Na spannende provinciale voorrondes waren uit meer dan 100 kandidaten de 12 finalisten geselecteerd die hun provincie vertegenwoordigde tijdens de landelijke finale. Onze eigen Bert Schreibelt en Ans van Bergen behoorde tot 1 van die 12 finalisten, verkozen om in deze strijd de provincie Gelderland te vertegenwoordigen.

Bert houdt zich namelijk het liefst bezig met het maken van zijn lekkere worsten en zet smaak en ambacht centraal in de worstenmakerij, met aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Aan passie voor het product ontbreekt het finalist Bert Schreibelt in ieder geval niet. 

De worsten van finalisten Bert en Ans uit Geesteren zijn het zeker waard om zelf eens aan een smaakproef te onderwerpen.