Trio van meerzaden crackers

met boerenham, geitenkaas en oude boerenkaas

ZTRDG personenZTRDG personen | ZTRDG bereidingstijdca. 10 minuten

| 2 |
Trio van meerzaden crackers

Ingrediƫnten:

6 GIJS meerzaden crackers, 1 plak GIJS westlandse boerenham, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels GIJS boeren volle yoghurt, rucola, 2 eetlepels GIJS verse geitenkaas, handje walnoten, 1/2e GIJS cox appel, 1 plak GIJS belegen boerenkaas of GIJS oude boerenkaas, 25 gram creme fraiche, 10 gram bieslook, peper en zout

Bereiding:

Cracker met westlandse boerenham en mosterd-honingsaus: Meng de mosterd, 1 eetlepel honing en boeren volle yoghurt. Breng op smaak met peper en zout. Beleg de crackers met de dressing. Beleg met 1/2e plak boerenham. Garneer met rucola.

Cracker met geitenkaas, walnoten, honing en appel: Smeer de crackers in met verse geitenkaas. Smeer vervolgens een laagje honing over de geitenkaas. Snijd de appel in dunne schijfjes. Beleg de crackers met de appel. Garneer met walnoten.

Cracker met oude boerenkaas en bieslook: Snijd de bieslook fijn. Meng de creme fraiche met de bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Besmeer de crackers met de creme fraiche. Beleg elke cracker met 1/2e plak belegen of oude boerenkaas. Garneer met 2 stengels bieslook per cracker.

Ontbijt/lunch

Kooktijd:
Totale tijd:

Voedingswaarden per eenpersoonsportie:
energie 2120 kJ/510 kcal, vetten 30 g, waarvan verzadigde vetzuren 12 g, eiwitten 18 g, koolhydraten 36 g