Laatste maand zijn een aantal nieuwe GIJS producten de supermarktschappen ingestroomd.

We stellen ze graag aan u voor:

Salades heerlijk bij lunch, maaltijd, barbecue of buffet!

Jolijn staat al van kleins af aan in de slagerij waar ze de slagerskunsten van haar vader Alex afkeek.

Nu maakt ze in de Slagerij van Van Melik in hun onlangs nieuwgebouwde productiekeuken de lekkerste koude salades.

Varianten: Macaronisalade, Slagers Rundvleessalade, Limburgse
Aardappelsalade, Limburgse Bietensalade, Pikante Pastasalade,
Limburgse Aspergesalade (seizoen), Kip Pastasalade.

Ga naar pagina van Jolijn

Traditionele warm gerookte zalm!

Michal leerde het vak binnen het familiebedrijf van de gebroeders Klooster in Enkhuizen.

Ga naar de pagina van Michal

Ga naar info over Zalm

Goed gevulde soepen van André!

Slager André van Rhee uit het gelderse Uddel is de derde generatie uit een echte slagersfamilie. Worstmaken leerde André van zijn vader. Ook stond hij meerdere keren in de top van Beste Worstmakerij van Nederland.

Met soep begon André oorspronkelijk als service artikel in zijn winkel, en dat bleek al snel een succes. De keuze om deze als worst te verpakken is, omdat er dan weinig afval is, de soep goed zichtbaar is en langer houdbaar.

Ga naar de pagina van André