Nieuwe visroker op de verpakking
Bij GIJS staat het vakmanschap en de maker achter het product centraal. De maker van het product staat daarom altijd bij ons op de verpakking. Onze gerookte makreel en gerookte makreelfilet is zo’n product waar dat echte vakmanschap aan te pas komt. Want visroken is een vak apart: de luchtvochtigheid, het soort hout en de grondstoffen hebben allemaal invloed op het rookproces. De visroker (of zoals wij hem noemen: rookspecialist) past zijn rookproces hierop aan voor een mooie constante kwaliteit.
Onze GIJS gerookte makreel en makreelfilet is afkomstig van het familiebedrijf van de gebroeders Klooster. Tot op heden staat vakman Pascal Feller op onze makreel verpakkingen, maar binnenkort zal er een nieuw gezicht op onze verpakkingen verschijnen: namelijk deze van Gerrit Klooster. Omdat we eerst de huidige banderollen willen opmaken kan het zijn dat er twee verschillende verpakkingen in de winkel liggen, maar uiteindelijk zult u alleen de nieuwe rookexpert Gerrit Klooster tegenkomen.