Jack en Ben Keulen

slagers uit Hulsberg

Eerst het vlees aanbraden, dan laten sudderen; zoals je het thuis ook bereidt.

Jacks vader was al slager en maakte zijn zoon enthousiast voor het vak. In 1983 nam Jack samen met zijn vrouw Tonny de slagerij van zijn vader in Hulsberg over, gelegen in het mooie Heuvelland van Zuid-Limburg.

De slagerij is zijn lust en zijn leven. “Het vak van slager is zo veelzijdig! Ik ben bezig met uitbenen, maar ook met het ontwikkelen van nieuwe gerechten en het bereiden van de heerlijkste producten. Ik zou niets anders willen doen.”

Slagerij Keulen begon in 2004 met het produceren van deels typisch Limburgse, kant-en-klare gerechten, zoals goulash, Limburgs zuurvlees en hachee. Deze producten worden nog steeds gemaakt in de slagerij in Hulsberg net zoals vroeger met ‘grootmoeders kwaliteit’. De bereiding mag dan traditioneel zijn, maar wel met een moderne aanpak.

Bekijk onze andere slagers