Onze makers
De verhalen van
Echt lekker begint bij de maker.
Bij GIJS werken we samen met meer dan 80 boeren, bakkers, slagers, telers en vissers uit heel Nederland. Vakmensen die met passie en vakmanschap producten maken waar je de liefde in proeft. Samen brengen we hun streekproducten van het erf, de bakkerij of de kaasmakerij naar de supermarkt, zodat heel Nederland kan genieten van lokaal lekkers.
Word ook een GIJS maker
Gijs
Kaasmakers
In Nederland maken talloze kaasboerderijen met zorg en vakmanschap hun eigen boerenkaas. Vaak al generaties lang, met recepten en kennis die van ouder op kind worden doorgegeven.
Gijs
IJsmakers
IJs maken is een echt ambacht: spelen met de juiste verhoudingen, temperaturen en smaken. Met zorg en aandacht kiezen ze hun ingrediënten, roeren en vriezen ze het op het juiste moment, zodat het ijs zijn volle en romige smaken behoudt.
Gijs
Slagers
Van pekelvlees tot rollade – elke GIJS-specialiteit is gemaakt volgens ambachtelijke slagerstradities, met focus op smaak en kwaliteit. Veel producten dragen bovendien het Beter Leven-keurmerk: goed voor jou én beter voor het dier.
Gijs
Bakkers
Van Fries roggebrood tot granola met zaden en gepofte spelt – onze bakkers werken met zorgvuldige ingrediënten en authentieke recepten. Pure ambacht, met liefde gebakken.
Gijs
Fruittelers
Fris, vers en vol van smaak, zo hoort fruit te zijn! Bij onze fruittelers wordt nog veel handmatig gewerkt, vaak van generatie op generatie. Echt goed fruit heeft aandacht en liefde nodig, die liefde proef je in hun producten en zie je terug bij de makers.
Gijs
Vissers
De vissermannen van GIJS, hebben echte passie voor het vak. De vis wordt op duurzame wijze gevangen en op ambachtelijke wijze bereid. Zo kan jij écht genieten van jouw visje.
Gijs
Pluimveehouder
Onze veehouders geven hun dieren meer ruimte en laten ze vaker buiten lopen. Altijd met aandacht voor dierwelzijn en natuur. Dat maakt een goed stukje vlees nóg beter.